Na kratko o nas

Uresničitev vaših želja, zahtev in potreb so naša glavna naloga.


TABOR UPRAVLJANJE že preko 40 let deluje na področju upravljanja, vzdrževanja in čiščenja poslovnih ter stanovanjskih objektov na širšem območju Ljubljane, Maribora, Postojne in Kopra. Zaposlujemo preko 30 delavcev različnih profilov z ustreznimi izobrazbami.


Z dolgoletnimi izkušnjami, visoko motiviranim in uspešnim strokovnim kolektivom ter veliko mero inovativnosti, vam zagotavljamo učinkovito rabo nepremičnine ter ohranjanje in celo dodajanje vrednosti le-tej. Zavezujemo se za varno in brezskrbno bivanje prebivalcev v stanovanjskih stavbah ter nemoteno delo zaposlenih v poslovnih stavbah, za katere skrbimo.


Finančna sredstva, ki jih lastniki stanovanjskih in poslovnih prostorov namenjate za storitve vzdrževanja in obratovanja, so vedno vložena ekonomično in preudarno.

Tabor skozi čas

Upravljanje stavb se je začelo kaliti v našem podjetju že daljnega leta 1978, najprej kot upravljanje poslovni stavb, kasneje pa se je dejavnost razširila tudi na stanovanjski segment in na druga območja Slovenije izven glavnega mesta kot so Štajerska, Notranjska in Primorska. S širjenjem so se spreminjali tudi nazori poslovanja, ki so stremeli k posodobitvi delovnih procesov, strokovnemu svetovanju etažnim lastnikom pri reševanju problemov in iskanju rešitev za optimizacije obratovalnih stroškov.

Naše ostale dejavnosti

V primeru, če si želite v stanovanju urediti kakšno spremembo ali izboljšavo, pa zato nikoli ne najdete pravega časa, ne poznate ustreznih rešitev in pravih ljudi, ki bi vam to lahko uresničili, pokličite našega upravnika in se dogovorite z njim za individualno storitev upravljanja ali vzdrževanja - iskanje ponudb, izvajalcev, rešitev problemov, koordinacija izvedbe del, reševanje morebitnih reklamacij z izvajalci, opravljanje manjših vzdrževalnih del, čiščenje in pospravljanje po posebnih željah ter druge storitve, ki so potrebne za popolno udobje v vašem domu.

Kontaktni podatki:

Tabor upravljanje in vzdrževanje d.o.o.

Dolenjska cesta 43

1000 Ljubljana 

Slovenija


01 300 25 06

info@tabor.si

Za vsa splošna vprašanja uporabite kontaktni obrazec:

Hramba podatkov

Zaradi novih predpisov o varovanju podatkov (GDPR), vam bomo naša sporočila smeli pošiljati le, če nam za to podate svoje soglasje.

Ker želimo z vami ostati povezani, vas prosimo, da soglasje za hrambo podatkov potrdite.

Več o ravnanju s podatki lahko izveste direktno od naše pooblaščene osebe za varovanje podatkov.